Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MMBT_Okirat

 Okirat lesz majd... most gondolat ébresztő!!!

A

„Márkói RC Modellezők Baráti Társasága” 

 

I. A társaság alapelve:

 

II. A társaság célja:

A Márkó és vonzás közeli RC Modellezéssel foglalkozókat összehozni egy közös modellpálya kialakítása, üzemeltetése. A modell sport népszerűsítése - bemutatók , versenyek keretein belül. A modellpálya folyamatos fejlesztése, karbantartása – minimális tagdíj és szponzorok bevonásával.

III. A Társaság neve:

 

IV. A Társasás címe, jelvénye:

 

V. Hosszú távú cél, fejlesztések:

A modell pálya alkalmas RC Off-Road Autók, Repülők és Helikopterek használatára. Ezen RC járművek jobb, kényelmesebb kiszolgálása, üzemeltetése érdekében a pályát fejleszteni kell. A fejlesztést ki kell terjeszteni az autók által használt pályára a fel-le szálló mezőre illetve a modellek kiszolgálásához szükséges szervizasztalok kiépítésére.

A pálya modernizációhoz látvány tervet készítünk (hamarosan itt bemutatjuk) és azohoz majd szeretnék kérni a véleményeteket.

A modernizációhoz mindenképpen szponzorokat kell szerezni akinek a reklámjairól is gondoskodni kell. A szponzorok részére biztosítani kell a biztos reklámot így elkészítjük a 2012 éves verseny tervet a pályára amihez majd a tagság véleménye szintén fontos lesz.

 

Az itt olvasható elvek az eddigi beszélgetésekből leszűrt elképzelések csupán, ami alapján a szervezést elkezdjük, hogy 2012 tavaszára kézzelfogható eredményt tudjuk bemutatni.

Ha szeretnél segíteni a szervezésben, van ötleted vagy lehetséges szponzor javaslatod kérlek jelezd felém: Tivadari Mihály

Köszönöm.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.