Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HK 450

2011.12.20

 

hk-450v2-3.jpg

 Így jött...

 

 

 

 

 

 

hk-450v2-2.jpg

Összeépítve ilyen lett... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2011. November. Próba repülés...

 .... hát ez gáz.

 

 

Tapasztalatok:

A helikopter az elektronikai adottságait figyelembe véve szépen repült, míg a repülés kb. 4. percében nagyon furcsa dolgokat művelt... Az oldalkormányzás megszűnt és megmagyarázhatatlanul a Ciklikus szervók kezdtek mozogni pl. az ELEVÁTOR -t lerántotta.

Azt gondoltam az Orange 6Ch vevő meghibásodott ezért ki is cseréltem egy Spektrum 6100 -ra. A jelenség ugyan az.

Már csak egy közös pont lehet a Szabályzó, egy biztos ennyi repülés idő alatt a szabályzó meleg lett, így most szabályzót is cserélek – a végére kell járni.  

 

 Berepülés...

 

Na.. végre ma megjött az új szabályzó ( Hobby Wing PENTIUM-40A ) remélem holnap berepülés...

2011.12.15. A Szabályzó be lett építve. A helikopter a rossz idő miatt csak teremben lett működésre bírva. Szépen hozza a formáját, a lebegés, kisebb elmozdulások nem problémásak. Várjuk a jobb időt, hogy lehessen kicsit kint is próbálni. A korábbi jelenség megszűnt úgy látszik a szabályzó dobta el a működési hajlandóságot és miután „hűlt” újra indult, kár hogy ez idő alatt az irányítás teljes hiánya miatt akár komoly törés lehetett volna.

 

2011.12.17.  A berepülés meg volt, a szabályzó szépen működik. A helikopter a minimál konfignak megfelelően nem egy 3D gép de tanulni és nyolcasozni kiváló. A farkát egy Futaba Gy401 Gyro tartja az nagyon jó, így tulajnak átadva tanulásra.

 

(c) Minden ami RC Helikopter

 

 

 

A mappában található képek előnézete HK 450

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.